Boka din fjällsemester i Lofsdalen

 

Upplev naturen på Lofsdalens Fäbodglamping

 

Bo över på en 200 år gammal fäbod i moderna glampingtält. På Uppvallens Fäbod finns två glampingtält insmugna i den fantastiska fjällterrängen. Precis intill tälten finns en bäck som porlar med friskt drickbart vatten, här kan du även svalka dig en varm sommardag. Hos oss kan du boka din övernattning i tälten! 

BoendeOmråden

Björnidet

Privatägda lägenheter med ett av byns bästa läge. Gångavstånd till bykärnan och fjällanläggningen. Varje lägenhet är utrustad med bastu och eget låsbart förråd.

Bynära

Privatägda stugor med närhet till Lofssjön och bykärnan. Husen är spridda i byn, vissa har gångavstånd till fjällanläggningen medan vissa ligger mer avsides i byn.

Fjällripan Lodge

Exkusiva timmerstugor intill Lofssjön med närhet till både liften, längspår, skoterleder och bykärnan. 

Glöte

Mysig liten by ca 10 km från Lofsdalen by. Här finns fina skoterleder och fiskevatten.

 

HOVÄRKEN

Trivsamt och naturnära stugområde med närhet till skid- och skoterleder. Till liften är det en bilresa på 2-4 km

HÖGLANDET

Stora och exklusiva stugor med fantastisk utsikt över fjällen. Transportled till slalombacken samt skoterled finns i området.

Lofsdalen Panorama

Lyxiga timmerstugor högt belägna intill trädgränsen. Längdspår, cykel- och vandringsleder intill husknuten. Ski in/Ski out läge via transportled.

 
 

LOFSENS FJÄLLBY

Lift- och sjönära stugby med 4, 6 eller 8 bädds stugor. Längdspår i anslutning till området. Gångavstånd till Aktivitetshus och restauranger.

 

Lofsfoten

Populära parhus med 10-12 bäddar. Fantastiskt läge med slalombacken & längdspår i anslutning till stugbyn och gångavstånd till restauranger. 

Lövhammar

Privatägda stugor med fantastiskt läge upp mot fjället. En transportled till liften går förbi området.

 

Panorama mountain lodge

Nybyggt område med moderna fjällstugor. Fantastiskt läge med skidspår, cykel- och vandringsleder intill området. Ski in/Ski out läge via transportled.

UPPVALLEN

Privatägda stugor insmugna i fjällnaturen. Ett lugnt område med närhet till längdspår och skoterleder. Till liften är det en bilresa på 3-4 km.

Skoterhuset

En helhetslösning med boende, mat och aktiviteter - allt under samma tak. 

På vintern kan du uppleva fjället på skoter med oss. Hos oss kan du hyra snöskoter och ta dig ut på fjället på egen hand, eller åka med på en av våra guidade turer. I vår restaurang Skoterköket kan du avnjuta en god lunch eller middag tillagad av lokala råvaror. Vi har också skoterverkstad och en välfylld butik. Året om kan du boka ditt boende via oss på Lofsdalen Home.

På sommaren kan du hyra cykel av oss och utforska den vackra fjällterrängen själv eller med en av våra rutinerade, lokala guider. Vi hyr ut el-mtb och downhill-cyklar. För dig som vill semestra på ett mer avslappnande vis har vi en bastuflotte i Lofssjön. Skoterköket serverar, utöver god mat, även mjukglass. Vi har också cykelverkstad och en välfylld butik. Året om kan du boka ditt boende via oss på Lofsdalen Home.

Skoterhuset i Lofsdalen
Skräddarsydda gruppresor

Vi skräddarsyr gruppresor efter dina önskemål

Tillsammans med oss kan du skapa en upplevelse som just ditt företag eller kompisgäng önskar. Vi paketerar boende, mat och aktiviteter.

Lofsdalen erbjuder reseanledningar året om. På sommaren ligger fokus på cykling och vanding på de lättlilgängliga stigarna i fjällterräng. På vintern upptäcker vi området på skoter och skidor. 

Vi samarbetar med flera företag i byn och ser till att allt ni önskar uppleva i Lofsdalen paketeras smidigt i en bokning.

Våra största tillgångar är våra egna rutinerade guider och vår fantastiska fjällmiljö.

Skoter­köket

Genuint lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll.

Cykeluthyrning

Följ med våra rutinerade guider bortom anläggningarnas puls.