Upplev Lofsdalen på cykel

Skoterhuset blir Cykelhuset i sommar! Hyr din cykel här, eller häng med på en av våra guidade turer.

Uthyrning och cykelsafari

Uthyrning och cykelsafari

Oavsett om du vill testa dina gränser i lite tuffare terräng eller om du vill ge dig ut på en lugnare utflykt på fjället så finns det något för alla när det kommer till cykling i Lofsdalen. 

Hyr en downhill-cykel och testa på de fartfyllda lederna i Lofsdalen Bike Park eller boka en el-mountainbike och ta dig upp på fjället för magisk stigcykling och vackra vyer. 

Våra erfarna och rutinerade guider tar er med på en fjällupplevelse som ni sent ska glömma. Ta med familjen eller kompisgänget på någon av våra guidade turer.

Gruppresor och paketresor

Ta med kollegorna eller kompisgänget till Lofsdalen! Varför inte starta hösten med en cykel-kickoff, eller kanske en vinter-konferens med skotertur och skidåkning på schemat?

Vi syr ihop er resa efter just era önskemål, såväl sommartid som vintertid.

Vi på Skoterhuset erbjuder en helhetslösning i form av boende via Lofsdalen Home, aktiviteter och äventyr med Skoteruthyrningen och fantastisk mat på Skoterköket och därför riktar vi in oss på paketresor för såväl dig som privatperson som ditt företag. Vi samarbetar även med flera aktörer i byn för att tillgodose ett brett utbud av aktiviteter under din vistelse. 

 

Gruppresor

Verkstad med service och montering

Nu utökar vi verkstaden och erbjuder verkstadshjälp både för skoter och cykel. Vår personal är erfarna och kunniga mekaniker som hjälper till med service, montering, reparation eller annat som du behöver hjälp med. 

Service av alla cyklar och snöskotermärken

Vi erbjuder service av samtliga cykel- och snöskotermärken. Det går utmärkt att lämna in cykeln eller skotern när ni åker hem från stugan och hämta den när ni kommer upp nästa gång.

Skoterhotell

Förvara din snöskoter hos oss i sommar, från 2000 kr. Nu kan du boka sommarförvaring av din snöskoter på vårt skoterhotell. Lämna in din snöskoter nu och hämta ut den i december. Vi erbjuder även service av skotern så att den står redo inför vintersäsongen. 

Lofsdalen Home

Ett nytt sätt att boka boende, aktiviteter och gruppresor i Lofsdalen.

Skoter­köket

Genuint lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll.