Bo i Lofsdalen

Hur vill du bo när du kommer till fjällen? Backnära? Uppe på fjället? Nära en skoterled?

DRÖM NU - BESÖK OSS SENARE

Inför vinter 2020/2021 kommer många nya och fräscha stugor att finnas för uthyrning. Bokningen öppnar inom kort för kommande säsong.

BOENDE

 

 

 
Skotersäsongen är snart här!

SISTA VINTERVECKORNA ÄR HÄR

Vintersäsongen lider mot sitt slut - ännu finns det tid att njuta av snö, längdskidåkning och skoteråkning. LOFSDALENS FJÄLLANLÄGGNINGAR STÄNGER DEN 5 APRIL. Våra restauranger och butiker håller öppet som vanligt och följer de råd och riktlinjer som kommer från våra myndigheter. ICA Lofsdalen erbjuder hemleverans och Skoterköket take away. På det viset kan ni både njuta och gynna våra lokala leverantörer.

Inom kort öppnar vi bokningen för VINTER 2020/2021

 

Veckans tips

Nybyggd 12-bädds stuga med gångavstånd till fjällanläggningen samt ICA finns nu bokningsbar online. 

Passa på att boka vinterns boende redan nu. 

För mer information om stugan
Skräddarsydda gruppresor

Vi skräddarsyr gruppresor efter dina önskemål

Tillsammans med oss kan du skapa en upplevelse som just din organisation behöver. Vi hjälper till med boende, mat och aktiviteter. Våra största tillgångar är våra guider och vår miljö.

Övernattning i vildmarken

Följ med oss ut i vildmarken, till Rutvallen, en fäbodvall som har restaurerats under sommaren för att kunna ta emot gäster för övernattning.

Aktiviteter för alla – året om

På vintern är skoterleder och skidspår preparerade för att vi alla ska få en härlig dag på fjället. Vårvintern i fjällen är magisk! Tänk när värmen kommer och du kan åka längdskidor utmed välpreparerade skidspår i kortärmat och stanna till vid en av alla raststugor för en gofika. 

På sommaren har vi en egen playa mitt i byn där sjön svalkar varma dagar. Men vi har också fantastiska fjäll med mil av vandringsleder, en väl utbygd downhill cykling i Lofsdalen BikePark och riktigt bra fiskevatten där både harr, öring och röding nappar. Hösten är dessutom den bästa tiden i fjällen för alla jägare!

Aktiviteter i Lofsdalen – året om
Skoter­köket

Genuint lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll.

Skoter­uthyrning

Följ med våra rutinerade guider bortom anläggningarnas puls.